Bababolt kategóriák
Fizetési megoldás
Baba webáruház hírlevél
Köszi Anyu Bababolt a Facebookon
TOP baba termékek
Bababolt termékajánló
Házhozszállítás 2 nap alatt

ihirek
A koszianyu.hu oldal az ihirek.hu közösség tagja.
ihirek.hu
ihirek.hu - helyi hírek első kézből, helyiektől
Tanúsítvány
SSL Certificate

Ülésmagasító


Az ülésmagasító könnyen hordozható, praktikus, költséghatékony és egyszerű megoldás nagyobb gyerekek autós utaztatásához. Ha a gyermekünk átlépte az ehhez szükséges súlyhatárt, általában tizenöt kilogrammot, illetve ezzel együtt a feje már túllógott a standard méretű gyerekülés háttámláján is, akkor ideje elhagyni a háttámlát már, elég lesz az ülésmagasító. Egy kompakt gyerekülés általában szétszedhető, így a háttámla leszerelésével máris ülésmagasítóhoz jutunk, de ez persze nem minden esetben ilyen egyszerű.

Mikor érdemes a hagyományos, támlás gyerekülés helyett az ülésmagasítót megvásárolni?

Gyakran előfordul, hogy mire eléri a gyermekünk az ülésmagasítós kort, egy olcsóbb gyerekülés huzata már elnyűtté válik, elkopik, nem szívesen folytatjuk tovább a használatát. Ekkorra már a gyereknek igénye lehet egy általa kiválasztott, szép, mesefigurás mintájú ülésmagasítóra is, különösen, ha a csoporttársainál is látott hasonlót. Szerencsére az ülésmagasító egy nagyon költséghatékony megoldás, így nem kell a kibontakozó ízléssel rendelkező óvodásunknak nemet mondanunk. Nyugodtan megengedhetjük neki, hogy kedve és ízlése szerint válasszon a „miniegeres”, hercegnős, dzsungeles, oroszlános vagy óceános ülésmagasító közül, hiszen így mi is egy biztonságos, strapabíró, új autós kiegészítőhöz juthatunk. Ha pedig szeretett utódunk nem kíván élni a választás szabadságával, akkor nyugodtan vásárolhatunk univerzális, a legtöbb autóba nagyszerűen illeszkedő, elegáns, szürke színű ülésmagasítót is.

Azt is gyakran tapasztaljuk, hogy a gyerekülés szerkezetileg sem tűnik már egy bizonyos időszak után túl stabilnak, meglazult, elhasználódott a folyamatos pakolgatás, csatolgatás, ki-be szállás miatt. Ilyenkor is érdemes ellenőrizni, hogy nem-e lépte már át esetleg a gyermekünk a megadott súlyhatárt, hiszen ez esetben nem szükséges a teljes gyerekülést cserélni, hanem elegendő csupán egy új ülésmagasítót vásárolni.

Ha gyermekünk saját maga választhatja ki az autós ülésmagasító mintáját, talán könnyebben ül majd be reggelente az autóba, talán kevesebb sírás és hiszti kíséri majd a szokásos napi óvodába, iskolába menetelt. Ennyit igazán megér, ugye?


Sorrend:


Webáruház készítés