Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Bababolt kategóriák
Fizetési megoldás
Baba webáruház hírlevél
Köszi Anyu Bababolt a Facebookon
TOP baba termékek
Bababolt termékajánló
Házhozszállítás 2 nap alatt

ihirek
A koszianyu.hu oldal az ihirek.hu közösség tagja.
ihirek.hu
ihirek.hu - helyi hírek első kézből, helyiektől
Tanúsítvány
SSL Certificate

Utazóágy

Főkategória >Utazóágy

13 termék
Fix utazóágy
11 termék
Utazójáróka


Utazóágy

A klasszikus rácsos kiságyak között akad olyan, ami átalakítható – így például ringatható –, de nagy méretüknél fogva ezek a babaágyak nem alkalmasak a hordozásra. Erre a problémára fejlesztették ki az utazóágyat, ami funkciójában ugyanazt a feladatot látja el, mint a babaágy, de összecsukható, így könnyedén magaddal vihető, ha otthonodtól el kell távolodnod!

Ahogy kiságyból is számos változat létezik, az utazóágy gyártók fantáziája sem ismer határt! Természetesen a mobilis kiságyból is van fix utazóágy és multifunkcionális utazóágy, de még utazójáróka is!

A fix utazóágyat talán nem kell nagyon túlragozni, ezek többnyire alvásra és játszásra való hordozható ágyikók, melyek hálós falai könnyen tisztíthatók és biztosítják, hogy mindig ráláss a kicsire. A kibújónyílás szintén a legtöbb utazóágyra jellemző: az ágy egyik oldalán cipzárral záródó “ajtó” található. Vannak 4 lábon álló utazóágyak és vannak görgősek is.

A multifunkciós utazóágy ugyanezt a praktikus kiságy-megoldást kínálja, de több feladatot lát el. A multifunkciós utazóágy gyakran többszintes, emelőbetétet is tartalmaz, hogy a kicsi növekedésével az ágyikó alját is állíthassuk. Ezek a babaágyak már levehető pelenkázó betétet is tartalmaznak és további különböző tartozékok biztosítják a még nagyobb kényelmet mind az anyukáknak, mind az apukáknak és végül, de nem utolsó sorban a csemetéknek.

A legtöbb utazóágyhoz hordozótáska is jár, hogy a hordozás könnyed legyen, akkor is, ha nyaralásra készültök, vagy ha épp a nagyszülőket készültök meglátogatni.

A Köszi Anyu Bababoltban mindegyik utazóágy típus kapható, tekintsd meg kínálatunkat!

Webáruház készítés