Fizetési megoldás
Baba webáruház hírlevél
Köszi Anyu Bababolt a Facebookon
TOP baba termékek
Bababolt termékajánló
Házhozszállítás 2 nap alatt

ihirek
A koszianyu.hu oldal az ihirek.hu közösség tagja.
ihirek.hu
ihirek.hu - helyi hírek első kézből, helyiektől
Tanúsítvány
SSL Certificate
Blog
2020.02.07 11:11

Valentin-nap kisgyerekes szemmel - Mire gondol egy kisgyerekes anya Valentin-napon?

Valentin-nap kisgyerekes szemmel  - Mire gondol egy kisgyerekes anya Valentin-napon?

 

 

A Valentin-nap története kissé kesze-kusza és igazából nem is annyira romantikus, mint amennyire azt ma annak próbálják beállítani. Az is igaz, hogy szerencsétlen ünnep nagyon sok kritikát is kap kis hazánkban. Mégis, valahol örvendetes az, hogy az egyre nehezebben elviselhető, sötét és hideg tél vége felé akad egy ünnep, amely, ha jól csináljuk, valahol mélyen a szeretetről, szerelemről szól.

Vigyázat, innentől csöpögős tartalom következik! Csak érzékeny lelkűeknek ajánlott!

A Valentin-nap segíthet elgondolkodtatni benneteket akár a kisgyermekes bedarálós mindennapok mellett is arról, hogy ideális esetben miért is kezdtétek el ezt az egészet. Arról, hogy mennyire fontos és mekkora ereje lehet az egymás iránt érzett  szerelmeteknek. Na és persze arról is, hogy miből lesz a cserebogár és mennyire lehet szeretni azt a kis tündérvirágszálat, aki végső soron belőle és belőled jött létre, a szíved alatt növekedett és most szinte minden perceteket, minden gondolatotokat lefoglalja.

Megváltozik-e a Valentin-nap jelentősége kisgyerekesként?


Kisiskolás és kamasz korunkban alig vártad, hogy valaki vegyen neked egy képeslapot, egy idióta giccses figurát Valentin-napra. Figyeltétek, hogy ki mit kap az osztályból, a szerencsések dicsekedtek, a többiek igyekeztek lapítani. Később a fiúk, fiatal férfiak egyre nagyobb rózsacsokrokkal, csokival, bonbonnal igyekeztek meglepni benneteket. Ezek után pedig, hopp: kisgyerekes lettél, szinte egy szempillantás alatt. Lehet, hogy csak ebből a cikkből döbbensz rá, hogy: „te jó ég, hiszen nemsokára Valentin-nap!” Majd egy laza mozdulattal legyintesz is, hogy de hiszen ez nektek most nem is aktuális.

Pedig a szerelem és a szeretet nem múlik el, csak átalakul. Talán egy kis ideig – mondjuk, úgy tizennyolc évig vagy inkább még tovább – nem kizárólag egymásra fogtok nézni, hanem inkább egy irányba. Együtt néztek a csodára, aki most már a tiétek, aki a szerelmetek legféltettebb gyümölcse, a legszebb Valentin-napi ajándék és többet ér minden doboz csokinál és bonbonnál.

Ha nincs lehetőségetek kettesben étterembe menni Valentin-napon, akkor is megemlékezhettek róla. Bontsatok ki nyugodtan egy üveg pezsgőt és nézzétek meg az esküvői videókat, sztorizgassatok a fotók között!

Menjetek el sétálni egy parkba vagy folyópartra, idézzétek fel az első találkozásotok emlékeit! Valószínűleg a pici is élvezni fogja. Ha nincsen segítségetek, akkor is nyugodtan elmehettek a picivel akár egy rövidebb autós kirándulásra is. De persze az is szuper program, ha otthon bekuckóztok és jó hangulatban, együtt, szeretetben töltitek az estét. Egy idő után pedig a pici is elalszik és akkor a felnőtt programoknak is hódolhattok. Bár ebben az időszakban az is rendben van, ha ti is vele együtt aludnátok inkább.

Vigasztaljon benneteket az, hogy nem lesz ez mindig így, viszont a gyerek mindenért kárpótol! A mindennapok rohanásában, az őrült mókuskerékben és a kialvatlanságban pedig ma is ott ragyog egy gyönyörűséges szempár, aki másnak csak egy gyermek a világon, de akinek ti jelentitek az egész világot.

Ne feledjétek, hogy a szerelem nem múlt el, csak új gyümölcsöt termett, akit most gondoznotok kell!

 Oszd meg!

Webáruház készítés