Bababolt kategóriák
Fizetési megoldás
Baba webáruház hírlevél
Köszi Anyu Bababolt a Facebookon
TOP baba termékek
Bababolt termékajánló
Házhozszállítás 2 nap alatt

ihirek
A koszianyu.hu oldal az ihirek.hu közösség tagja.
ihirek.hu
ihirek.hu - helyi hírek első kézből, helyiektől
Tanúsítvány
SSL Certificate

CAM gyerekülés


A mindennapos utazás elengedhetetlen kelléke a jól kiválasztott autós gyerekülés. A nagy választéknak köszönhetően, sokféle tulajdonság és méret közül választhatsz a CAM gyerekülések közül, így biztosítva a megfelelő utazást a picid számára.


A CAM vállalatot 1969-ben alapította a 3 vállalkozó kedvű Rho testvér. Kis családi vállalkozásból a babaszektor egyik legfontosabb vállalatává nőtte ki magát. Sikerük abban rejlik, hogy a gyermekek szemével fókuszálnak a világra. Legfőbb céljuk, hogy egyszerűbbé és kényelmesebbé tegyék a családok életét termékeik segítségével. A CAM-ra jellemzőek a kreatív ötletek, multifunkcionális és stílusos megjelenésű termékek, melyekkel garantálják a minőséget.


A CAM gyerekülések megerősített oldalvédelmének köszönhetően a babád feje nagyobb biztonságban van. A kisebbeknek készült verziók menetiránynak háttal is beköthetőek. A 0-18 kilogramm súlyig kategorizált CAM gyerekülések anatómiai szűkítő betéttel vannak ellátva, mely légáteresztő anyagból készül. Szabadalmaztatott rendszerének köszönhetően az újszülött babádat akár alvópozícióban is fektetheted a CAM gyerekülések dönthető háttámlájának állításával.
A legnagyobb 9-36 kilogramm súlyra kalibrált ülések általában levehető háttámlával rendelkeznek, így ha már nagyobb a gyereked, akkor pillanatok alatt ülésmagasítót kreálhatsz a CAM gyerekülésből.
A CAM gyerekülések állítható fejtámlával készülnek, így a gyereked utazása mindig, minden körülmények között kényelmes és biztonságos lesz.
A CAM gyerekülések az autó 3 pontos biztonsági övén kívül Isofix rendszerrel rögzíthetőek, mely a legmodernebb és jelenleg legmegbízhatóbb módja az ülés stabilizálásának.


A CAM gyerekülések beépített övvezetővel vannak ellátva, így a gyermeked ülésbe történő bekötése is sokkal könnyebb lesz számodra. Ráadásul kiváló minőségű, puha, de tartó övpárnákkal vannak ellátva, így a babád komfortérzete is kiváló lehet az utazás során.
Amennyiben a CAM gyerekülésekre esik a választásod, akkor biztosan nem fogsz csalódni ezekben a termékekben.


Sorrend:


Webáruház készítés