Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Bababolt kategóriák
Fizetési megoldás
Baba webáruház hírlevél
Köszi Anyu Bababolt a Facebookon
TOP baba termékek
Bababolt termékajánló
Házhozszállítás 2 nap alatt

ihirek
A koszianyu.hu oldal az ihirek.hu közösség tagja.
ihirek.hu
ihirek.hu - helyi hírek első kézből, helyiektől
Tanúsítvány
SSL Certificate

Multifunkciós babakocsi

Főkategória >Babakocsi >Multifunkciós babakocsi

A kétfunkciós babakocsi talán többünknek is ismerős lehet – ez az a megoldás, amikor az újszülött babakocsi és a sport babakocsi egy kombinált járműben találkozik – de mégis mit takarhat a multifunkciós babakocsi elnevezés?

A multifunkciós babakocsit másképpen három az egyben vagy 3in1 babakocsiként is ismerhetjük.

A multifunkciós babakocsi egyrészt ugyanúgy használható újszülött babakocsiként, később pedig sport babakocsiként is, mint a sport babakocsi. Ezen felül a multifunkciós babakocsi még egy autós hordozóval is rendelkezik, amelyik újszülött korban kiválóan használható autós gyerekülésként is, illetve nagyszerűen megfelel a hordozószéknek vagy pihenőszéknek is. Sokan jobban is szeretik ezt a fajta autós hordozót használni inkább a pihenőszék helyett, hiszen a baba felvehető, ringatható, mozdítható is így, a zenét pedig valljuk be, máshogyan is lehet pótolni.

Az autós hordozó előnyeiről ezen felül még ódákat lehetne zengeni, ezekről bővebben olvashatsz majd az autós hordozókról szóló leírásainkban. A lényeg, hogy az autós hordozót minden anyuka és apuka imádja, hiszen az autóban kellemesen elszundikáló kisbabát nem kell felébreszteni ahhoz, hogy kivegyük az autóból, hanem ebben a biztonságot és nyugalmat nyújtó Alfa-állapotban szállíthatjuk be a lakásba. Ez pedig szinte felbecsülhetetlen tulajdonság lesz akkor, amikor már minden más módszer csődöt mondott, és végső elkeseredésünkben – gyakran – amellett fogunk dönteni, hogy autókázással próbáljuk majd elaltatni a gyermekünket.

Becsüld meg tehát az autós hordozót, hiszen újszülöttes anyukaként biztosan nem fogod majd eltagadni a fontosságát! De természetesen nemcsak az autós hordozó miatt szeretjük annyira a multifunkciós babakocsit, hanem mert nagyon kis formás, modern, jól néz ki, jó ránézni és könnyen kezelhető. Ezen felül csak egyszer kell megrendelni, nem kell ezeknek a dolgoknak – újszülött babakocsi, sport babakocsi, autós hordozó – a beszerzésére külön időt és energiát fordítanod, nem kell többször várnod a futárt sem! Ráadásul mindegyik rész szépen illik egymáshoz, variálhatók, kombinálhatók – ugyanakkor minden elemük csatlakoztatható a babakocsi vázra, tehát mindhárom verzióban teljes értékű jármű a szemed fényének.


Sorrend:


prev
next

Webáruház készítés