Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Bababolt kategóriák
Fizetési megoldás
Baba webáruház hírlevél
Köszi Anyu Bababolt a Facebookon
TOP baba termékek
Bababolt termékajánló
Házhozszállítás 2 nap alatt

ihirek
A koszianyu.hu oldal az ihirek.hu közösség tagja.
ihirek.hu
ihirek.hu - helyi hírek első kézből, helyiektől
Tanúsítvány
SSL Certificate

Újszülött babakocsi

Főkategória >Babakocsi >Újszülött babakocsi

Az első gyermeked születése az egyik legnagyobb csoda a világon. Érthető, hogy mindent meg szeretnél adni neki, ami csak tőled telik.

A szép és terebélyes, a születendő szemed fényének királylányos vagy királyfis kényelmet nyújtó, gazdagon felszerelt, a gyermekedet szó szerint a széltől is óvó gyönyörűséges jármű-csoda nem véletlenül minden várandós kismama álma. Hiszen ezekben a modern újszülött babakocsikban büszkén sétálhatsz majd végig az utcákon, mindenki biztosan legalább éppen annyira meg fogja csodálni a káprázatos új babajárművet, akár az újszülött gyermekedet.

Mindenkinek jár egy elbűvölő újszülött babakocsi, így, ha megteheted, akkor feltétlenül vásároljatok is egyet magatoknak, hiszen az újszülött babakocsi megtestesíti mindazt a varázslatos gyönyörűséget, amit egy fiatal, újdonsült anya érez első, újszülött gyermeke iránt! Hadd legyen minden egy gyermek erre a néhány hónapra királyfi és királykisasszony, hiszen annyira nagy szeretettel vártad és annyi mindent feláldoztál érte – természetes, hogy azt szeretnéd, ő legyen a szemed fénye! Engedd meg magadnak ezt a minimális luxust és feltétlenül szerezz be minél hamarabb egy ámulatba ejtő újszülött babakocsit!

A mesebeli királyfik hintója a legtöbb esetben később sportrésszé is alakítható, kombinálható, variálható vagy akár eltehető a testvérek számára. De akár el is adható, hiszen alig veszít az értékéből pár hónap alatt. Nem csupán a leginkább tehetős anyukák és babák kiváltsága tehát az újszülött babakocsi, hiszen egy kis leleményességgel az átlagos jövedelemmel rendelkező családok is megengedhetik maguknak. Ráadásul, nem feltétlenül muszáj a legdrágább, legismertebb márkájú újszülött babakocsit megvásárolni, hiszen egy kedvezőbb árú újszülött babakocsiban is éppen olyan boldogan róhatjátok a köröket szemed fényével. Válassz inkább olyat, amelyik leginkább megfelel az életmódotoknak – tudjátok tárolni, kifér a kiskapun, befér a liftbe, könnyen tudod kormányozni, hamar szét tudod szedni és jól záródik az öve!

Add át tehát magad az anyaság határtalan örömének és ródd büszkén az utakat egy mesebeli királyfihoz vagy királylányhoz méltó újszülött babakocsival!


Sorrend:


prev
next

Webáruház készítés