Fizetési megoldás
Baba webáruház hírlevél
Köszi Anyu Bababolt a Facebookon
TOP baba termékek
Bababolt termékajánló
Házhozszállítás 2 nap alatt

ihirek
A koszianyu.hu oldal az ihirek.hu közösség tagja.
ihirek.hu
ihirek.hu - helyi hírek első kézből, helyiektől
Tanúsítvány
SSL Certificate
Blog
2018.11.14 11:21

Wellness-hétvége kisgyerekkel? Ezekre figyelj oda!

 

 

Wellness-hétvége kisgyerekkel? Ezekre figyelj oda!

 

 

Idén is számos hosszú hétvége kecsegtet bennünket a wellness-ezés lehetőségével, illetve az téli szünetben sem szívesen hagyjuk ki ezt a kellemes kikapcsolódást. Ráadásul az utazási irodák, közösségi oldalak és kuponoldalak is ontják magukból a hihetetlenül kedvező ajánlatokat, utószezoni árakat. Így akár oda is eljuthatnánk most késő ősszel, ahová a nyári főszezonban a kánikula, a zsúfoltság, vagy éppen az elrugaszkodottan magas árak miatt nem mertünk. Tippjeink segítségével most ti is bátran belevághattok a családdal egy pihentető, mókuskerék-elfeledtető őszi vagy téli hosszú-hétvégébe.

Lássuk, mire érdemes odafigyelni, ha kisgyerekkel terveztek wellness-jellegű üdülést:

1., Felügyelet nélkül egy pillanatra sem maradjon a pici!


Lehet, hogy nehéz megállni, hogy máris csobbanjatok egyet a mélyvízű medencébe, bebújjatok a meleg és illatos szaunába vagy tekerjetek egyet a professzionális szobakerékpáron a konditeremben. A pici azonban óriási veszélynek van kitéve egy ilyen helyen, így legjobb, ha valaki mindig az ölében tartja vagy kartávolságnyira van tőle maximum! Pici gyerekkel úgysem a romantikázásról fog szólni a wellness, viszont a kikapcsolódásról, élményszerzésről így sem kell lemondanotok. Vigyétek magatokkal a nagyszülőket is nyugodtan – ők biztosan örülni fognak a lehetőségnek, ti pedig nyugodtan csobbanhattok egyet időnként!

2., Legyen családi program is!


A wellness nagyszerű program, azonban, ha már kirándulni mentek, érdemes lehet beiktatni egy kis városnéző sétát, egyszerűbb városi programot a gyerekkel is. Hiszen itt fognak az igazán emlékezetes élmények születni, a különleges fényképek készülni. Legyen olyan emlék is, amiről szívesen számolunk majd be ismerőseinknek, hiszen az általában nem ilyen, hogy milyen jól megmasszíroztattuk a hátunkat.

3., Csakis all-inclusive ellátást javaslunk!


Egy gyerekes családanya élete általában sajnos semmi másból nem áll, mint a házimunka és a gyerekgondozás soha véget nem érő malmában őrölni. Ha otthonról visszük a zacskóban a parasztkolbászt, amit a nyaraláson is anyukának kell szendviccsé varázsolni, az neki semmilyen kikapcsolódást, feltöltődést nem fog jelenteni, sőt általában csak gyakori veszekedések forrása lesz. Válasszunk gondosan akár a kuponos vagy last minute ajánlatok közül és egyáltalán nem biztos, hogy többe fog kerülni az egész napos ellátás egy egyszerűbb hotelben, vagy a környékbeli éttermek igénybevétele, mintha otthonról vinnénk az alapanyagokat, amikből persze nem is laknánk jól. Engedjük az anyákat is pihenni, nekik ez lesz az egyik legnagyobb élmény az egészben, hogy nem kellett főzni!

4. Ne menjünk messzire!


Magyarország tele van gyönyörű helyekkel, elérhető árú wellness-szállodákkal, amelyek ráadásul szuper gyógyvízzel, termálvízzel is rendelkeznek. Nem érdemes messzire utaznunk, nem csak a költséghatékonyság miatt, hanem azért is, mert az utazás felesleges megterhelés lehet kisgyerekkel. A hosszú utazással ráadásul rengeteg időt is elvesztünk a rövidke hétvégéből, amit egyébként a medencében ülve is eltölthettünk volna.

A wellness-hétvégéről tehát kisgyerekkel sem kell lemondanunk. Több szempontot érdemes újragondolnunk, átértékelnünk, így pedig egy igazán kellemes, élményszerű kikapcsolódás lehet mindannyiunknak.

 Oszd meg!

Webáruház készítés